X
A A A A A
-A A A+

Ruslans (9 gadi)

Sapnis par ātrāko karuseli un augstāko ēku

Jūinga sarkoma - kaulu vēzis

78%
Saziedots: 2 947 €
Nepieciešams: 3 800 €
Ziedot

Ruslans ir drosmīgs un pozitīvs zēns, kuram jau 6 gadu vecumā bija jāuzsāk nopietna cīņa par dzīvību – viņam diagnosticēja Jūinga sarkomu kreisajā ribu pusē. Pusotra gada garumā, kā īsts varonis, Ruslans izturēja 13 ķīmijterapijas kursus un 33 staru terapijas procedūras, kas ļāva sasniegt remisiju. Likās, ka viss ir beidzies un dzīve atkal ritēs ierastā straumē – Ruslans devās uz pirmo klasi un apmeklēja dažādus pulciņus.

Taču liktenis atkal sagādāja pārbaudījumus. Gadu un trīs mēnešus pēc remisijas atklājās, ka slimība ir atgriezusies plaušās. Šobrīd Ruslanam ir 9 gadi, un aiz muguras ir jau 5 ķīmijterapijas kursi un sarežģīta plaušu operācija, kuras laikā divas dienas nācās pavadīt reanimācijā.

Neskatoties uz grūtībām, zēns nezaudē drosmi un optimismu. Viņam ļoti pietrūkst klasesbiedru un draugu, un kauns par izkritušiem matiem liek slēpt galvu zem cepures. Ruslans sapņo būt kā visi bērni – rotaļāties pagalmā, iet uz skolu un izbaudīt bezrūpīgu bērnību. Viņš ilgojas pēc sava suņuka Baka, kas kļuvis par uzticīgu draugu un mierinājumu grūtajos brīžos.

Prieku Ruslanam sniedz laiks, kas pavadīts kopā ar ģimeni. Sapņojot par brīvību ārpus slimnīcas sienām, zēns kopā ar ģimeni jau plāno aizraujošas aktivitātes, ko darīt, atgriežoties mājās. Ruslanu aizrauj motocikli un slidošana, taču slimības dēļ šīs aktivitātes jāizbauda piesardzīgi.

Zēna kvēlākais sapnis ir kopā ar vecākiem un vecāko brāli doties ceļojumā uz Dubaiju. Viņš vēlas apmeklēt "Ferrari World" atrakciju parku-muzeju un augstāko ēku pasaulē – Burj Khalifa. Ruslans tic brīnumiem un cer, ka šis sapnis piepildīsies.

Ziedojot, jūs varat palīdzēt ģimenei apmaksāt ceļojuma uz Dubaiju izmaksas un uzdāvināt Ruslanam neaizmirstamu piedzīvojumu, kas sniegs spēku un cerību turpināt cīņu ar slimību.


Izvēlies ziedojuma summu
Lūdzu uzgaidiet...