X
A A A A A
-A A A+
Sapnis piepildīts

Darens (6 gadi)

Sapnis par Disnejlendu

Nefroblastoma - ļaundabīgs nieru audzējs

100%
Saziedots: 6 013 €
Nepieciešams: 5 000 €

Mazais Darens ir kā saules stars – vienmēr smaidošs, enerģisks un rotaļīgs. Viņa ienākšana ģimenē vecākiem bija ilgi gaidīts un neizsakāmi priecīgs notikums. Zēns ar aizrautību apmeklēja bērnudārzu, kur viņam bija daudz draugu un piedzīvojumu, taču liktenis sagādāja negaidītu pārbaudījumu – Darenam diagnosticēja ļaundabīgu nieru audzēju, nefroblastomu jeb Vilmsa audzēju.

Cīņa ar slimību ir grūta gan fiziski, gan emocionāli. Darenam nākas ilgoties pēc ierastās ikdienas, draugiem un bezrūpīgas bērnības. Šo grūtību smagumu pastiprina nesen piedzīvotais zaudējums – janvārī nomira Darena tētis. Šī traģēdija padarījusi cīņu ar slimību vēl smagāku. Taču arī šajā sarežģītajā laikā ģimene nezaudē drosmi un optimismu. Īpaši drosmīgs ir pats Darens, kurš apbrīnojami pacieš ārstēšanās kursu un nekad nepadodas.

"Došanās uz Disnejlendu ir Darena sapnis jau kopš agras bērnības," stāsta mamma Marija. "Es apsolīju viņam to piepildīt, un esmu apņēmības pilna to izdarīt. Šis ceļojums būtu ne tikai piepildīts piedzīvojumiem un prieku, bet arī dotu Darenam spēku un motivāciju turpināt cīņu ar slimību. Tas palīdzētu viņam novērst domas no pārdzīvojumiem un sniegtu cerību uz gaišu nākotni."

Darena sapnis par Disnejlendu simbolizē cerību uz atveseļošanos un laimīgu nākotni. Viņš tic, ka uzveiks slimību un varēs izbaudīt brīnišķīgu piedzīvojumu pasakainajā Disneja pasaulē.



N!B! Gadījumā, ja kāds pieteiksies sapni piepildīt bez maksas, ziedojumi netiks pilnībā izlietoti vai bērns diemžēl nesagaidīs sava sapņa piepildīšanu, šim sapnim jau saziedotie līdzekļi tiks novirzīti citu bērnu sapņu piepildīšanai īpaši steidzamos gadījumos!


Kā sapnis tika piepildīts

Darena ģimenes vārdā izsakām sirsnīgu pateicību par lielo atsaucību un atbalstu, ko ziedotāji sniedza zēna sapnim! Diemžēl slimība neļāva piepildīt Darena lielāko sapni - doties uz Disnejlendu. Taču, pateicoties ziedotāju atbalstam, viņš kopā ar saviem tuvākajiem cilvēkiem pavasarī apmeklēja gan vietējo atrakciju parku "Lidolande" Rīgā, kur devās izbraucienā ar panorāmas ratu, sapņu kuģi, zirdziņiem un vilcieniņiem, gan Jūras muzeju Klaipēdā, Lietuvā - tur Darens iepazinās ar noslēpumaino jūras pasauli, kā arī pieredzēja delfīnu šovu!

Kopīgiem spēkiem palīdzējām sagādāt Darenam vairāk smaidu, iespēju piedzīvot vēl skaistus un priekpilnus mirkļus ar viņa mīļajiem, kā arī saulainas atmiņas, kas mūžīgi dzīvos viņu sirdīs.

Saziedotie līdzekļi palīdzēja Darena mammai segt arī medicīnisko dokumentu tulkošanas izmaksas.