X
A A A A A
-A A A+
Sapnis piepildīts

Matīss (8 gadi)

Sapņu velosipēds

1. tipa cukura diabēts

100%
Saziedots: 355 €
Nepieciešams: 350 €

Matīsam ir 8 gadi, bet jau kopš 5 gadu vecuma viņa ikdiena ir izaicinājumu pilna. 1. tipa cukura diabēts liek rūpīgi sekot līdzi cukura līmenim asinīs - sešas reizes dienā. 2023. gadā ģimene uzzināja, ka puikam ir arī celiakija, kas ieviesa vēl jaunus ierobežojumus viņa uzturā un ikdienā.

Neskatoties uz šīm grūtībām, Matīss ir aktīvs zēns - dejo tautas dejas, apmeklē mākslas skolu un mācās skriet. Pavisam drīz tiks uzsāktas arī ilgi gaidītās jāšanas nodarbības. Tuvojoties vasarai, Matīss kļuvis apņēmības pilns iemācīties braukt ar velosipēdu bez palīgritentiņiem, bet esošais ritenis kļuvis par mazu. Nākotnē zēns vēlas arī piedalīties velobraukšanas sacensībās.

"Katru rītu Matīss pamostas ar domu par jaunu velosipēdu. Viņš stāsta par to, cik ļoti vēlas pavadīt laiku aktīvi un veselīgi, un cik nepacietīgi gaida vasaras brīvlaiku, kad varēs biežāk doties uz treniņiem. Jaunais velosipēds kalpotu kā lielisks transporta līdzeklis, lai nokļūtu arī uz jāšanas treniņiem. Svarīgi, ka Matīss apzinās arī drošības nozīmi, un ne vien pats vienmēr lieto ķiveri, bet atgādina par to arī citiem bērniem," stāsta Matīsa mamma Evita.

Sarūpējot Matīsam sapņu velosipēdu, palīdzēsim viņam ievērot aizvien aktīvāku dzīvesveidu un piepildīt lielus mērķus!



N!B! Gadījumā, ja kāds pieteiksies sapni piepildīt bez maksas, ziedojumi netiks pilnībā izlietoti vai bērns diemžēl nesagaidīs sava sapņa piepildīšanu, šim sapnim jau saziedotie līdzekļi tiks novirzīti citu bērnu sapņu piepildīšanai īpaši steidzamos gadījumos!


Kā sapnis tika piepildīts

Pateicoties ziedotāju atsaucībai, Matīss jau maija svētku brīvdienās varēja doties pirmajā izbraucienā ar savu jauno velosipēdu!