X
A A A A A
-A A A+

Jūlijā pērc kafiju VIADA degvielas uzpildes stacijās un ziedo Vecāku mājai!

No šī gada 1. līdz 31. jūlijam, degvielas uzpildes stacijas VIADA ziedos 10 centus no katras kafijas pirkuma Bērnu slimnīcas fonda Vecāku mājai, tā palīdzot vecākiem palikt tuvumā saviem saslimušajiem bērniņiem.

Bērnu slimnīcas fonda Vecāku māja Torņakalnā, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā, jau kopš 2011. gada sniedz atbalstu ģimenēm, kuru bērni ilgstoši ārstējas slimnīcā, nodrošinot gan naktsmājas, gan praktisku un psiholoģisku atbalstu. Kopumā 13 darbības gadu laikā Vecāku māja sniegusi palīdzību vairāk nekā 7500 ģimenēm. Nereti Vecāku mājā uzturas reģionu iedzīvotāji, kā arī priekšlaicīgu dzimušo bērniņu mammas, un reizēm vecāki te pavada pat trīs mēnešus. Lai Vecāku māja, kas ik gadu sniedz atbalstu ap 1000 mammām un tētiem, varētu apmaksāt komunālos pakalpojumus un algot darbiniekus, ik gadu nepieciešami gandrīz 140 000 eiro.

“’Labais vairo labo, tādēļ uznēmums A/S VIADA Baltija iesaistās labdarības akcijā, jo bērni ir pelnījuši būt veseli, aprūpēti un vecāku tuvumā, tādēļ aicinām arī mūsu klientus iesaistīties šajā labdarības akcijā, kuras ietvaros ziedosim 0.10 eur centus no katras pārdotās kafijas krūzītes VIADA degvielas uzpildes stacijās, Bērnu slimnīcas fonda vecāku mājai. Šis ziedojums ļaus vecākiem atrasties blakus saviem bērniņiem to ārstēšanās procesa laikā Bērnu slimnīcā. Vecāku māja ir kā miera osta, kur atrasties līdzās saviem tuvajiem to atlabšanās procesā,” saka A/S VIADA Baltija valdes priekšsēdētājs Arunas Šatkus

“Vienmēr ļoti iepriecina ziedotāju atsaucība un idejas, kā palīdzēt, lai Vecāku māja varētu turpināt darīt savu darbu, jo tas joprojām atkarīgs tikai no ziedojumiem. VIADA ir ļoti atsaucīgs sadarbības partneris, un esam ļoti pateicīgi par šo akciju! Tagad tikai atliek cerēt uz klientu atsaucību, pērkot kafiju VIADA degvielas uzpildes stacijās, lai mēs varētu turpināt atbalstīt vecākus, kad viņu bērni ir slimnīcā, un atveseļošanās ir sarežģīta un jāārstējas ilgstoši. Katra garda kafijas tase vairos labos darbus un dos iespēju atbalstīt saslimušos bērnus, nodrošinot iespēju viņu mammai vai tētim būt blakus katru dienu.,” pateicību pauž Aija Krišjānova, Vecāku mājas vadītāja.

Ziedot Vecāku mājai var arī Bērnu slimnīcas fonda mājaslapā (www.bsf.lv). Tāpat iespējams izveidot arī regulāro ziedojumu – automātisko ikmēneša maksājumu.

 

Atpakaļ